Iohannis + Ponta = love(le)

sâmbătă, ianuarie 10, 2015 11:10

Iohannis si Ponta la aceeasi masaIohannis provine din gașca USL

L-am votat în turul 2 de USL-amistul Iohannis în speranța că, măcar în ceasul al 13-lea, a înțeles caracterul eminamente mafiot al găștii ce domină PSD-ul și PNL-ul. Se pare că m-am înșelat. Iohannis este un fel de Ponta care bate mai puțin câmpii și, implicit, care minte mai puțin. Sau, dacă vreți, este un fel de Ilici “KGB” Iliescu ce încă nu a adus minerii, dar încurajează coruptia și vrea o justiție politizată. Ceea ce nu înțelege acest german “românizat” este caracterul benefic al unor atitudini “băsiste”, nu toate, iar a alege tabăra mafioților pentru a arăta că tu nu urmezi politica predecesorului tău este o mare tâmpenie. Nu ar trebui, totuși, să ne facem mari speranțe: Iohannis provine din gașca USL, cea care voia să scoata România din UE și s-o alipească, încă o dată, la Maica Rusie. Ca să nu mai vorbim de faptul că Iohannis a fost propulsat în politica înaltă de Căcărău (Crin Antonescu) cel care declara, cu sinceritate, că se șterge la cur cu Germania, cu Occidentul în general, el fiind trimis acolo de popor (cei 4,2 milioane de țigani și ciobani ce au votat USL-ul în 2012), nu de politicienii germani.

Cei care l-au votat au cerut îndepărtarea lui Dan Mihalache, consilierul lui Iohannis, Klaus și-a spus, probabil, “Mă doare-n cot”

Nici dacă acest Mihalache ar fi ultimul individ din România, cu ceva studii, nu ar trebui ales consilier de un președinte ce se pretinde mare prieten al Occidentului și al SUA. Personajul infect Mihalache este un jeg comunist, ce-a lins funduri de infractori (Adrian Năstase, de exemplu) sau de criminali (Ion Iliescu). A-l pune pe Dan Mihalache consilier, după ce toata elita României îți cere să nu o faci, este cea mai bună probă de dispreț fată de cei care te-au votat în 16 noiembrie 2014 și ți-au încredințat cea mai înaltă funcție în România. Ceea ce uită acest Iohannis este sensul votului din 16 noiembrie: Klaus a fost votat nu pentru că reprezintă un partid corupt și antieuropean numit PNL, ci pentru a elimina posibilitatea ca sinistrul plagiator Viorel Ponta să distrugă România europeană și democratică. Iata un fragment dintr-un material în care este prezentat consilierul lui Iohannis, Dan Mihalache.

Dan Mihalache este interfața transpartinică a intereselor antidemocratice, antioccidentale și predatorii

Cariera îl recomandă: gazetar la ziarul FSN „Azi“, consilier al prim-minstrului Adrian Năstase, deputat național și european PSD, membru al Biroului Executiv Central, secretar executiv pentru analiză politică și vicepreşedinte al departamentului de politică externă al PSD.
Stilistic, Dan Mihalache este un personaj infect, izomorf unor Daniel Barbu ori Vlad Nistor, toți aduși în partidul liberal de Crin Antonescu. La liberali s-a distins prin aceleași calități care i-au facilitat ascensiunea în PSD, sosind în 2009 consilier politic personal al nulității gureșe din fruntea partidului, dar ajungând ulterior secretar general adjunct.
Ca nimeni altul reprezintă sinteza PSD-PNL, ce devenea în 2012 secretar general adjunct al guvernului USL, feroce protagonist al loviturii anti-constituționale din vara acelui an, dezvoltând o retorică anti-euroatlantică ce i-a fost prea mult până și lui Ponta.
Dan Mihalache este interfața transpartinică a intereselor antidemocratice, antioccidentale și predatorii. Dacă PSD a avortat penibil toate tentativele de renaștere a USL, să nu fim triști, iată că acum USL merge înainte prin Dan Mihalache în coasta lui Klaus Johannis. (Sursa: contributors.ro; autor Rasvan Lalu (citește tot))

Cum este văzut Iohannis de către românii din Vest

Prost, domnu’ Klaus, care nu ne-ai scăpat de Mickey Mouse. Iată ce scrie unul din românii care nu cerșesc și nu fură în Occident, adica nu fac parte din electoratul PSD+PNL.

„A fost victoria noastră? Cu siguranţă că nu. Ponta încă ne guvernează, se auto-guvernează, îşi face cadou de Crăciun ordonanţe de urgenţă, continuă bâlciul doctoratelor, numeşte miniştri care sunt o ruşine şi o palmă pe obrazul diasporei, partidul pe care îl reprezintă se asigură că tocmai acele proiecte de legi care vizează o evoluţie politică democratică şi transparentizarea procesului de vot sunt îngropate cât mai adânc şi aruncate cât mai departe de o posibilă dezbatere: legea partidelor politice, legea cu privire la votul electronic, legea votului prin corespondenţă. Ponta iese de la Cotroceni fluturând un zâmbet triumfător atribuit consultărilor fructuoase pe care le-a avut cu preşedintele nou ales (de noi) şi schimbului de urări de bine cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Dumneavoastră sărbătoriţi, domnule Preşedinte? Că noi nu prea. Nici familiile celor morţi în accidentul de pe lacul Siutghiol. Oare şi-au pus amenda sub brad, cu gândul la cei plecaţi? Nu am văzut sau auzit vreo reacţie din partea dumneavoastră. Or fi avut baronii locali responsabili de pierderea unor vieţi omeneşti şi de cloaca de la ISU Dobrogea sărbători mai fericite?

Eu am aflat, în zilele recepţiei de instalare de la palatul Cotroceni, pe care urmează să-l transformaţi, înţeleg, într-o a doua casă, că în diaspora asta atât de hulită, dar atât de prezentă, care a stat în stradă, în ploaie şi frig, pentru statul de drept, pe care aţi acceptat să o reprezinte un nimeni cu poleială de securist, că familia unui tânăr de 33 de ani care a ars de viu în septembrie, tânăr plecat la muncă, în Belgia, să-şi întreţină familia, încă aşteaptă să-i fie trupul repatriat. Fetiţa lui de 5 ani încă aşteaptă să-l plângă. Despre asta o fi ştiind noul ministru, domnule Preşedinte? Sărbătorile familiei acelui tânăr cum or fi fost?”

Ramona Strugariu, de profesie jurist, are un master în drept european şi este manager al mai multor proiecte pe justiţie, educaţie şi integrare socială. Autor de poezie. În prezent, lucrează la departamentul lingvistic al Consiliului Britanic de la Bruxelles.

Dar mai avem, domnule Președinte al României. Se pare că Palatul Cotroceni,¸ mostenit de la Traian Băsescu, nu satisface pretențiile dumneavoastră si a camarilei dumneavoastră. Poate la Latrina 3, unde liberalii sunt foarte prezenți și aruncă în continuare cu rahat, precum în epoca USLaimismului multilateral dezvoltat, este un cu totul alt decor. Vă puteți muta acolo. Sunt sigur că Gâdea și compania, ce au făcut numai bine României, abia asteaptă să lingă funduri germane, mai ales dacă eliminați această idee „băsistă” cu „hoții la pușcărie”.

Iertaţi-ne, domnule preşedinte! Cu pensia de 4 lei, doar perdele grena i-am putut lua tovarăşei Tatiana, la Palat

Domnule preşedinte Iohannis, vă scrie o votantă. Una dintre milioanele de români care au crezut, acum vreo lună şi ceva, că şi-au luat ţara înapoi. Care au crezut, poate mai mult decât o fac toţi cei care îşi aranjează acum fotoliile prin Palat, că scapă, în sfârşit! de baroni, de mafioţi, de ipocriţi, de mincinoşi, de parveniţi, de hoţi şi de slugoi, care ne-au jefuit până şi sufletele un sfert de veac.
Una dintre milioanele acelea care v-au votat nu pentru că nu-l doreau pe celălalt. Ci pentru că au vrut să vă voteze! Una dintre milioanele care au crezut în dumneavoastră chiar şi atunci când tot, dar tot din jur vă prezenta doar ca pe un perdant.

Citesc şi nu-nţeleg cum de-am ajuns să facem România bine cu oameni care nu simt nimic din tot ce am simţit noi, votanţii dumneavoastră, în 16 noiembrie. Aflu, aşa, că doamna Tatiana Niculescu Bran, numită de dumneavoastră purtător de cuvânt şi plătită din banii noştri, e dezgustată de „mobilierul vetust din vremea comunismului”, de „covoarele înflorate pe fond roşu închis, de perdelele grena, de canapelele cu perne de catifea”, pe care le-a găsit la Palat.

Citesc că doamna Tatiana Niculescu Bran vrea urgent o schimbare. Vrea o schimbare de secol XXI, care s-o facă să se simtă bine la jobul ei, pe banii noştri, acolo, la Palat. Citesc, domnule preşedinte, şi mă gândesc la pensia aceea de „exact patru lei”, la talonul pe care ni l-aţi lipit de ecrane în dezbaterea cu Victor Ponta, înainte de ziua în care noi am fost nişte eroi, în turul doi. Citesc şi mă gândesc la câte perne de catifea o fi având sub cap românul acesta dintre noi, blestemat să trăiască cu patru hârtii primite pe lună. Mă gândesc la sufletul bătrânului acesta dintre noi, a cărui viaţă valorează pentru ţară cât sticla cu apă a doamnei Tatiana, acolo, la Palat. Citesc, domnule preşedinte… Citesc şi încep să cred că doar v-aţi luat ţara înapoi! (Sursa: adevarul.ro; autoare: Ramona Ursu)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Iohannis + Ponta = love(le)”

 1. Klaus Iohannis si-a tras consilier cercetat pentru santaj, instigare si complicitate la furt | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 20th, 2015 at 21:38

  […] Iohannis + Ponta = love(le) […]

 2. Cum decoreaza Iohannis infractorii | A șaptea dimensiune says:

  februarie 7th, 2015 at 12:44

  […] Iohannis + Ponta = love(le) […]

 3. Cine este Dan Mihalache, seful cancelariei prezidentiale a lui Klaus Iohannis | A șaptea dimensiune says:

  februarie 12th, 2015 at 19:56

  […] Iohannis + Ponta = love(le) […]

 4. Omul securistului Felix Voiculescu numit de Iohannis sef la SRI | A șaptea dimensiune says:

  martie 22nd, 2015 at 11:54

  […] Iohannis + Ponta = love(le) […]

 5. USLamistul Iohannis se sterge la fund cu eroii neamului romanesc | A șaptea dimensiune says:

  martie 22nd, 2015 at 11:59

  […] Iohannis + Ponta = love(le) […]

 6. KakaKlaus Iohannis vrea o coalitie intre liberali si PSD-isti | A șaptea dimensiune says:

  martie 24th, 2015 at 22:02

  […] Iohannis + Ponta = love(le) […]

 7. Iohannis, acest USLamist de frunte | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2015 at 18:16

  […] Iohannis + Ponta = love(le) […]

 8. Pe plan extern, guvernul inculpatului penal Viorel Ponta era un mare rahat | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2015 at 10:25

  […] Iohannis + Ponta = love(le) […]

Adauga un comentariu