Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (XL)

sâmbătă, mai 25, 2024 14:42
Posted in category Mass-media

Familii tradiţionale la româniCe se mai întâmpla pe Terra, în luna februarie a anului 2005, citim mai jos.

Se pare că un sexolog italian (şi eu care credeam că numai noi avem d-ăştia) pe nume Piero Lorenzoni a descoperit că, exact ca şi zodia, sânii spun multe despre femeie şi despre caracterul ei. Mă rog, cam aşa procedează şi iubiţii părăsiţi, dar se pare că ce zic sânii e mai interesant. Macaronarul chiar a luat treaba în serios şi a dat exemple de nişte tipologii de sâni, făcând o … hai, băi, terminaţi cu glumele, nu asta voiam să spun că a făcut. Reiau: făcând o paralelă cu fructele şi personalităţile adiacente.

Cică dacă îi are ca grapfruitul, nu prea e pornită pe sex – deci trecem mai departe, nu ne interesează -, iar dacă îi are ca nişte cireşe, este moderată când vine vorba de sex, ceea ce iarăşi nu ne interesează.

Iată şi adevărata descoperire: cele mai tari sunt cele ai căror sâni seamănă cu lămâile – deci puneţi portocalele, merele şi dovleceii înapoi pe tarabe şi luaţi nişte fructe serioase.

Da’, dom’ doctor, uite ce vreau eu să vă-ntreb, că aţi lăsat nelămurit aspectu’ ăsta: dacă are sânii ca doi bostani, ce înseamnă, că e pasională sau că-i pică siliconu’ dacă-i dai cep? Şi ce-mi puteţi spune despre fetele care n-au bani să-şi facă sânii ca bostanu’? Pot să fie ele pasionale cu seminţele alea de dovleac?

Chiar şi cu bruiaje sexuale, tot nu am uitat de India. Cred că întâmplarea care urmează le depăşeşte pe toate. Sincer. În oraşul Kuluptang din Jharkhand s-a oficiat „kukur vivaha” sau, mai pe româneşte, „căsătoria câinilor”. Nu e vorba de câini care se căsătoresc între ei, ci de câinii care se căsătoresc cu copii. Şi nu orice copii, numai cei cărora le-a crescut primul dinte în maxilarul de sus, fapt considerat de rău augur. Ceremonia a început cu spălarea copilaşilor într-un râu, considerată ca o spălare a răului. Mai apoi, „mirii” şi „miresele” s-a îndreptat către un templu pentru restul festivităţilor. În fine, e un fel de nuntă la care nu poţi fura mireasa, că te muşcă, iar mirele face pipi pe el deşi n-a mâncat, n-a băut. („Academia Caţavencu”, nr. 689/2005)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu