Pensionarii comunişti, cu pensii imense, au timp să înjure democraţia şi să laude comunismul pe Facebook, reţea capitalistă

marți, iulie 5, 2022 20:21

Pensionar comunist si miner criminal (de la mineriada)Tatăl meu, care nu a fost membru PCR (Partidul Comunist Român, pentru cei tineri), a murit în 2003, la 65 de ani, deoarece a muncit din greu pe şantierele ţării, ca să aibă ce fura, după 1989, un Voiculescu, Năstase, Hrebenciuc, Dragnea şi restul găştii de mafioţi PSD-işti.

Membrii fostei nomenclaturi comuniste şi ai fostei Securităţi criminale, care n-au muncit înainte de 1989, iar astăzi au pensii imense, îşi fac nişte conturi pe Facebook şi încep să laude comunismul şi să-i atace pe unii ca mine (mi-ar trage un glonţ în ceafă sau m-ar trimite la puşcărie, dar nu pot; deocamdată).

O postare despre pensionari, pe Facebook, a stârnit reacţia infectei cloace comuniste, care a început să mă înjure la greu, deoarece mi-am permis să spun că pensionarii, nu toţi, dar cel puţin 80% dintre ei, au vândut ţara mafioţilor din politică, în schimbul unor iluzorii creşteri de pensii, anulate ulterior de inflaţie.

Şi vin criminalii din PCR şi Securitate cu texte de genul „pensionarii au construit o ţară”. Dar ce fel de ţară? Un ghetou în care nu aveai hrană, căldură, apă caldă, curent electric, adică condiţii minimale pentru un trai decent. La asta se adăuga teroarea Securităţii (cum vorbeai ce nu trebuie, cum ajungeai la puşcărie), luatul cu arcanul la mitingurile pantofar criminal şi megaloman Nicolae Ceauşescu, linsul periodic al fundului dictatorului în şedinţele Partidului Comunist Român, care erau obligatorii, programul TV plin ochi de scârboase emisiuni laudative la adresa familiei Ceauşescu etc.

Cred că România ar fi avut o evoluţie mult mai onorabilă şi un viitor mult mai bun dacă, după decembrie 1989, proceda cum s-a procedat în Polonia: foştilor comunişti li s-a luat tot, de la pensiile nemeritate la gradele militare (activişti comunişti din armată au fost degradaţi).

Din păcate, 11 ani (printre care primii 7 de după 1989) avându-l preşedinte pe KGB-istul criminal (crimele de la mineriade şi din decembrie 1989, după fuga lui Ceauşescu) Ion Iliescu, România a rămas captivă mafiei comuniste şi foştilor securişti, cei care au furat tot şi au obligat peste 6 milioane de români să emigreze.

Ei bine, pensionarii comunişti nu vorbesc niciodată de aceste adevăruri dureroase. Ştiţi ce le-aş face acestora? I-aş trimite la cei aleşi de ei, mafioţii din PSD, să le plătească pensiile. Din banii furaţi de la poporul român.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu