Yahoo Mail adaugă AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială), drept ajutor în compunerea şi căutarea e-mail-urilor

vineri, septembrie 1, 2023 7:13
Posted in category IT

Yahoo MailAI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială) poate să compună schițe de e-mail, să fie un asistent devotat la căutări, să rezume mesajele primite și chiar să găsească carduri cadou neutilizate și coduri de reducere printre e-mailurile.

Yahoo Mail are acum propriul chatbot AI, conceput pentru a vă ajuta să scrieți, să răspundeți și să vă gestionați e-mailurile. Într-un comunicat de presă din urmă cu câteva zile, Yahoo a subliniat domeniile cheie în care inteligența artificială își propune să vă ajute, dacă întâmpinați probleme în gestionarea e-mailurilor noi sau existente.

Folosirea AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială) este în prezent în modul beta (de încercare) și, deocamdată, numai pentru utilizatorii Yahoo Mail iOS și desktop din SUA.

Această nouă caracteristică pe bază de AI înseamnă un asistent de scriere care se oferă să compună noi e-mailuri din descrierea ta sau să sugereze răspunsuri pe baza propriului ton și stil de scriere.

O altă opțiune nouă folosind AI este rezumatul mesajelor, adică rezumate ale e-mailurilor care evidențiază datele, orele, elementele de acțiune și alte informații. În funcție de mesaj, această funcție va sugera apoi elemente ulterioare, cum ar fi sarcini și evenimente din calendar. Rezumatul mesajelor este disponibil momentan numai în aplicația Yahoo Mail pentru iOS.

Tot cu AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială) se pot căuta mail-uri. Instrumentul de căutare acceptă acum interogări în limbaj natural. În loc să utilizați cuvinte cheie și termeni abstracţi pentru a găsi mesaje specifice, puteți pur și simplu să puneți o întrebare sau să trimiteți o solicitare.

Yahoo Mail a adăugat şi o opțiune numită Shopper Saver. Aici, botul AI vă scanează e-mailul pentru carduri cadou neutilizate, coduri de reducere, credite de magazin și articole similare. Ideea este să găsești orice bonusuri de economii pe care ai uitat să le folosești înainte de a se epuiza. Rezultatele unui sondaj recent publicat de Bankrate au descoperit că aproape jumătate dintre adulții din SUA aveau cel puțin un card cadou rămas neutilizat. Puteți verifica Shopper Saver pe site-ul Yahoo Mail sau în aplicația iOS.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu