Cum au asigurat Ion Iliescu si KGB-istii sai perpetuarea comunismului dupa 1989

joi, decembrie 22, 2016 19:21

Elena Ceausescu si Ion IliescuÎn timp ce Polonia a tăiat pensiile securiștilor și privilegiile nomenclaturii comuniste, după căderea comunismului, în România foștii comunisti au devenit miliardarii de azi, pensionarii de lux de azi, parlamentarii de ieri și de azi etc.

România de după 1989 a însemnat o trecere rapidă a fostei nomenclaturi bolșevice la statutul de afaceriști privați, de politicieni de stânga sau dreapta, de ziariștii cărora democrație le pute rău, de membri în tot soiul de structuri, special înființate pentru comuniștii criminali, spre binele și prosperitatea acestor jeguri care au ținut România în întunericul bolșevic vreme de 45 de ani. Dacă nu erau cazurile mediatizate de o parte a presei românești, cu siguranță niciun torționar comunist nu ar fi ajuns după gratii. Oricum, aceștia sunt extrem de puțini, Vișinescu, de exemplu, este excepția care confirmă regula de aur a democrației instaurate în Românica de clica KGB-istă condusă de criminalul Ion Iliescu: “Niciun comunist nu trebuie să dea socoteală pentru crimele sale, niciun securist nu trebuie condamnat”, ci dimpotrivă făcut erou al revoluției anticomuniste, revoluționar cu toate drepturile ce decurg din acest statut, luptător pentru binele României înainte de 1989, atunci când securiștii au asigurat protecția unei clici criminale, clica Nicolae Ceaușescu, cea care a asuprit acest popor, izolând România, aducând foamea, frigul, întunericul, lipsurile, cenzura, teama etc. în viețile românilor.

Revoluția “anticomunistă” din 1989 a adus la putere foști comuniști, a adus bunăstare totală nomenclaturii comuniste, cea care a putut jefui în voie această țară

Copii, nepoți, gineri ai foștilor membri ai Comitetului Central (CC) al Partidului Comunist Român (PCR) au devenit oameni de afaceri de succes, dupa 1989, îmbogățindu-se rapid din afaceri cu statul, din privatizări dubioase, din distrugeri controlate și planificate, din vânzarea patrimoniului către firmele străine, în schimbul unor comisioane de ordinul zecilor sau chiar sutelor de milioane de euro. Foștii comuniști infiltrați în politică și afaceri au distrus România.

Dacă în decembrie 1989 erau puși la zid, alături de Ceaușești, măcar 1000 de membri ai cremei dictaturii comuniste, astăzi România ar fi arătat altfel. Așa însă, prin grija KGB-istului Ion Iliescu, protectorul mafiei bolșevice ce a distrus România, avem o țară făcută praf, dar avem foști comuniști cu averi imense, multimilionari în euro, care ne râd în nas și gândesc ceva de genul “Proștilor, dacă ați vrut democrație, v-am dat democrație: tot noi, comuniștii, ne-am îmbogățit, în timp ce voi, care v-ați sacrificat în 1989, o duceți greu, doar nu v-ați imaginat că țara va prospera și noi vom sărăci”.

Câteva exemple de lichele comuniste promovate după 1989 (de către regimul criminalului Ion Iliescu, secondat de evreul Petre Roman), atunci când a avut loc, cică, o revoluție anticomunistă (hăăă, hăăăă, hăăăăă)

  • Primul ministru de externe post decembrist a fost Sergiu Celac, nimeni altul decât fostul translator al lui Nicolae Ceaușescu. Supus la puternice presiuni pe timpul dictaturii, traducătorul Sergiu Celac nu era lăsat de tradusul său să mănânce în timpul dineurilor oficiale. Prima legătură cu adevărata democrație occidentală a avut-o tovarășul Celac atunci când un funcționar al Casei Albe i-a dat să ronțăie câteva alune imperialiste, care, din cauza emoției, i-au și stat în gât. Această disidență l-a și promovat pe Sergiu Celac în fruntea ambasadei de la Londra, după renunțarea la funcția de ministru de Externe. Probabil că Regina Marii Britanii a fost plăcut impresionată de revederea celui care îi tălmăcea suav bâlbâielile cuplului din Scornicești, atunci când acesta s-a nimerit prin caleașca Majestății Sale.
  • Chițac, nimeni altul decât criminalul care a dat ordin să se tragă la Timișoara, condamnat prin 1999, parcă, la niște ani de pușcărie, din care a făcut foarte puțini, a fost numit de gașca lui Ion Iliescu ambasador al României la Ankara, după Loviluția din 1989.
  • Nicu Bujor, funcționar al CC al PCR, a ajuns, după 1989, ambasador al României în Nigeria, doar nu era să stea săracu’ acasă, pentru a se căi și a-i plânge pe cei care au murit în decembrie 1989, pentru a avea, noi românii, vreme de 11 ani, un KGB-ist criminal în funcția de Președinte al României.

Citeste si articolul:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Cum au asigurat Ion Iliescu si KGB-istii sai perpetuarea comunismului dupa 1989”

  1. Ion Iliescu, cine-a tras in noi dupa 22? | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 24th, 2016 at 10:43

    […] Cum au asigurat Ion Iliescu si KGB-istii sai perpetuarea comunismului dupa 1989 […]

  2. Iunie 1990: justitia KGB-istului Iliescu a bagat in puscarie, pentru 23 de ani, un om nevinovat | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 25th, 2016 at 14:54

    […] Cum au asigurat Ion Iliescu si KGB-istii sai perpetuarea comunismului dupa 1989 […]

  3. La mineriada din 1991, SPP-ul KGB-istului Iliescu a folosit substante toxice de lupta interzise prin Conventia de la Geneva | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 26th, 2016 at 13:05

    […] Cum au asigurat Ion Iliescu si KGB-istii sai perpetuarea comunismului dupa 1989 […]

  4. Cum facea Mafia legea in Romania guvernata de partidul KGB-istului Ion Iliescu | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 27th, 2016 at 12:07

    […] Cum au asigurat Ion Iliescu si KGB-istii sai perpetuarea comunismului dupa 1989 […]

  5. Cum colcaia PSD-ul de agenti KGB in anii 1990 | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 29th, 2016 at 12:42

    […] Cum au asigurat Ion Iliescu si KGB-istii sai perpetuarea comunismului dupa 1989 […]

  6. Cum i-au executat comunistii pe tarani in 1949 si i-au lasat la vedere pe ulita satului | A șaptea dimensiune says:

    mai 7th, 2019 at 18:34

    […] Cum au asigurat Ion Iliescu si KGB-istii sai perpetuarea comunismului dupa 1989 […]

Adauga un comentariu