O alta „realizare” a mafiei PSD-iste: Combinatul de Oteluri Speciale Targoviste taiat ca fier vechi si topit

vineri, septembrie 1, 2017 14:34
Posted in category PSD = PCR

O alta realizare a mafiei PSD-iste: Combinatul de Oteluri Speciale Targoviste taiat ca fier vechi si topitCombinatul de Oţeluri Speciale (COS) Târgovişte a fost vândut în 2002, atunci când premier era puşcăriaşul Adrian Năstase, iar Preşedinte al României KGB-istul criminal Ilici Iliescu, firmei Mechel aflat sub acţionariat rus. În 2015, ruşii taie şi topesc COS Târgovişte!

Combinatul de Oţeluri Speciale Târgovişte este tăiat şi topit de patronii ruşi. După ce utilajele funcţionale au fost scoase din ţară, iar restul au fost topite ca fier vechi,a venit rândul halelor. Surse din cadrul combinatului ne-au precizat că de tăierea acestuia se ocupă o firmă din alt judeţ. Fierul şi tabla tăiate sunt atent sortate. Cele foarte deteriorate şi ruginite sunt topite în secţia funcţională a COS, restul ies din judeţ. Până la finalul anului 2015 toate secţiile, cu excepţia laminorului care mai funcţionează, vor ajunge la fier vechi.

Combinatul de Oţeluri Speciale de la Târgovişte a fost inaugurat în 1973 de Nicolae Ceauşescu. COS fusese construit în numai trei ani. În anii ’80 la COS Târgoişte se producea 3,6% din producţia de Oţel a ţării. În anul 2002, combinatul a fost vândut Firmei Mechel aflată sub acţionariat rus. În 2013, cu Romania guvernata tot de catre mafia PSD-ista, combinatul a fost vândut din nou, alături de Ductil Steel S.A., Câmpia Turzii S.A., şi Mechel East Europe Metallurgical Division SRL pentru suma simbolică de 230 de lei. Cumpărătorul este tot o firmă cu acţionariat rus. (Sursa)

Citeste si articolele:

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “O alta „realizare” a mafiei PSD-iste: Combinatul de Oteluri Speciale Targoviste taiat ca fier vechi si topit”

  1. Cum a falimentat mafia PSD-ista ARO | A șaptea dimensiune says:

    septembrie 21st, 2017 at 17:59

    […] O alta „realizare” a mafiei PSD-iste: Combinatul de Oteluri Speciale Targoviste taiat ca fier ve… […]

Adauga un comentariu

Ro2.ro