De ce Teleorman-ul nu vrea autonomie financiară şi nu numai

luni, februarie 1, 2021 14:40
Posted in category Mass-media

Badalau, PSDTeleorman este acel judeţ din Muntenia fără nicio librărie (dacă între timp nu o fi apărut vreo librărie, ştirea fiind din urmă cu vreo doi ani). S-ar putea să spună unii că, în 2021, poţi comanda cărţi online, adică nu e musai să ai librării pentru a citi. Aşa e, doar că Teleormanul nu este în 2021, ci undeva pe la anul 1800. Adică în plină perioadă fanariotă. Doar face parte din Fanarul României, adică zonele alea roşii şi ţiganizate: Olt, Dolj, Teleorman etc. Care au votat mereu şi mereu ciuma roşie şi care au părut total de acord cu crimele puşcăriaşului Liviu Dragnea şi camarilei sale, toţi originari din acel Fanar infect, care a făcut atât de mult României.

În timp ce ardelenii s-au săturat de ţigăneala şi hoţia din Regat, de turcismele puterii de la Bucureşti, de caracterul eminamente fanariot al unor politicieni, în special din grupul infracţional cu acronimul PSD, muntenii şi oltenii par să se simtă bine în republica lor otomană şi nu vor autonomie. Normal că nu vor, din moment ce alţi fraieri muncesc pentru ei. Dacă ar fi o autonomie financiară reală la nivel de regiuni, inclusiv judeţe, cei din Teleorman, cărora banditul Liviu Dragnea le-a furat tot, n-ar avea nici după ce bea apă şi ar bate umili la porţile Clujului cerând viză de ardelean.

Cum a ajuns Teleormanu-ul în asemenea situaţie? E clar că nu dintr-odată. S-a petrecut în timp această transformare în rău, iar un episod al acestei deveniri întru nefiinţă se poate citi mai jos. Teleormănenii, unii de bună-credinţă şi demni de tot respectul, au devenit victimele unei regim mafiot, instaurat de PSD = ciuma roşie, odată cu venirea altui puşcăriaş, Adrian Năstase, în funcţia de premier al României, cel care a adus în România baronimea locală, cea care a transformat judeţele ţării, inclusiv Teleormanul, în moşiile unor ticăloşi, care le-au furat oamenilor totul, inclusiv speranţa că într-o zi vor avea un nivel de trai apropiat de cel din Occidentul civilizat şi prosper.

Aşadar, în 2004, în regimul dictatorial al cuplului odios Ion Iliescu – Adrian Năstase, era aşa:

În Teleorman, presa a intrat în şut

Prefectul judeţului Teleorman (din 2004, în plin regim PSD – n.m.), Teodor Niţulescu, se implică teribil în relaţia cu presa, în sensul că îşi cam bagă picioarele în ziarişti.

În acest sens, recent (iulie 2004 – n.m.), dumnealui şi-a dezvoltat la piciorul său stâng S o viteză V, ridicându-l de pe asfaltul A şi imprimându-i o energie cinetică C, pentru a atinge frontal punctul F, situat, de ce să nu o spunem pe aia dreaptă, fix în părţile moi ale fundului unui ziarist de la Gazeta de Teleorman, Cristi Sanda.

Toată această problemă de forţă fizică şi matematici aplicate s-a întâmplat în data de 13 iulie 2004, în oraşul Alexandria, în momentul în care ziaristul Gazetei i-a făcut prefectului o poză. Pentru că de faţă era şi preotul Pavel Stoica, din parohia Stejaru, Niţulescu a considerat că nu se poate impune în faţa ziaristului cu un singur picior în fund, ci şi cu tradiţionala urare românească de bun plecat: “Fir-aţi ai dracu’ să fiţi!”.

Prefectul s-a dovedit preocupat şi de situaţia proastă a presei de provincie, unde sunt salarii mici, nedemne de o fiinţă omenească, şi l-a îndemnat pe Cristi Sanda să îşi alse serviciul prin fraza: “Bă, tu vrei să nu mai lucrezi la Gazetă? Vrei să fii dat afară imediat? O să-ţi demonstrez că nu mai lucrezi acolo! Bă, o să vezi, o să fii dat afară!”.

Iată, aşadar, de ce este atât de iubot de presa locală acest organ al guvernului (Adrian Năstase – n.m.), şi de ce o iubeşte şi el, dându-le ziarelor tot timpul materiale de scris, ca să nu stea degeaba. (“Academia Caţavencu”, nr. 658/2004)

Cu alte cuvinte, în regimul criminal al PSD = ciuma roşie, dacă boierul fanariot, prefectul PSD în cazul de faţă, se supăra pe tine, nu conta motivul, erai concediat imediat, indiferent cât de bun erai în meseria ta sau cât şcoală ai, câţi ani te-ai chinuit să ajungi în acel post. Doar Teleormanul, România în general, nu este a mea şi nici a ta, român cinstit şi muncitor, ci a corupţilor din PSD, fost PCR, în veacul vecilor.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu