File din trecutul plin de corupţie şi jafuri al PSD = ciuma roşie (episodul 14)

duminică, octombrie 23, 2022 13:53

PSD = coruptie si crima

Toţi cei numiţi de PSD = ciuma roşie în funcţii publice, după decembrie 1989, erau foşti nomenclaturişti comunişti, foşti criminali din Securitatea comunistă sau predispuşi la corupţie şi jafuri. Toţi aceştia au furat continuu în România, dar şi-au exercitat ticăloşia mai ales atunci când PSD = ciuma roşie a fost la putere în această ţară.

Iată, mai jos, cum arăta jefuirea României de către PSD prin 2004, atunci când tandemul criminal Iliescu-Năstase conducea România.

Oamenii PSD-ului au finanţat atacurile teroriste din 11 septembrie 2001

În perioada 13-27 iulie 2001, un cetăţean român cu un nume extrem de pitoresc, Boerică Genică, domiciliat în Craiova (un mafiot având proptele puternice în PSD = ciuma roşie, n.m.), s-a prezentat în mai multe rânduri, cu sacoşe pline de bani, la Banca Ion Ţiriac – Sucursala Amzei, unde a depus, într-un cont anume, suma totală de 161,2 miliarde de lei (vechi – n.m.), reprezentând echivalentul a 6,4 milioane de euro.

Contul alimentat de Boerică aparţ, reprezentând echivalentul a 6,4 milioane de euro.

Contul alimentat de Boerică aparţinea firmei SC LITZ COM IMPEX SRL, al cărei unic asociat şi administrator era cetăţeanul irakian Kadham H. Daham, născut în Bagdad şi posesor al unui paşaport emis de autorităţile libaneze. Pe 31 august 2001, cu puţin înainte de atentatele din 11 septembrie, banii au fost schimbaţi în dolari (aproximativ 7 milioane) şi transferaţi în Statele Unite. (În urma cererii autorităţilor americane, care anchetau finanţarea autorilor atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001, Genică Beorică era arestat în 2004 – n.m.)

La Colegiul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), PSD = ciuma roşie, majoritară în Parlament, ca şi astăzi, prin votul regimentelor de anlafabeţi şi pupători de moaşte, impunea în fruntea acestui organism un personaj dubios numit Gheorghe Onişoru. Iată ce nota un redactor al „Academiei Caţavencu” despre acest Onişoru.

Gheorghe Onişoru, preşedintele CNSAS, nu pare a fi un om bogat, deşi Omuşoru nu este complet lipsit de interese. Într-o vreme, l-am tot mai des pe Strada Doamnei şi nu înţelegeam de ce. Între timp, m-am interesat şi pot să vă spun şi să îmi reamintesc perfect că pe strada Doamnei se află probabil cea mai antipatică universitate din lume, Universitatea „Spiru Haret”, care geme de foşti activişti comunişti.

Absolut previzibil, profesorul universitar Onişoru este decan al Facultăţii de istorie la „Spiru Haret”. Absolut mega-previzibil, Onişoru este plătit de cei pe care ar trebui, poate, să-i verifice la dosar. E vreo problemă? Nu.

Nu, căci Bănişoru mai este profesor la Facultatea de Litere, Istorie şi Teologie din cadrul Universităţii Dunărea de Jos, Galaţi. Apoi, pe lângă salariul de ministru pe care îl ia de la CNSAS, ca să îl apere pe Vadim Tudor (pupincuristul Elenei Ceauşescu – n.m.), Pomişoru mai ciuguleşte câte ceva şi de la Institutul de Istorie „A.D. Xenopol” din Iaşi, unde este cercetător atestat numărul 1.

Şi o scurtă însemnare despre un alt mafiot promovat de PSD = ciuma roşie, Ovidiu Muşetescu.

Ovidiu Muşetescu, fostul şef al APAPS, actualmente (în 2004 – n.m.) deputat PSD, este penal. Privatizările pe care le-a naţionalizat fără nicio jenă (a se vedea cazurile Combinatul de la Reşiţa, Tepro, EDF) îl recomandă călduros pentru un mandat lung şi liniştit într-un loc ceva mai retras. Dar cât de bogat e Muşetescu? Păi, are aşa (avea în 2004 – n.m.): un apartament în Bucureşti, o casă de vacanţă în Telega, un teren de câteva mii de metri pătraţi în Lilieci, nişte unităţi de fond în valoare de 2,5 miliarde de lei (vechi – n.m.).

Informaţii preluate din „Academia Caţavencu”, nr. 672/2004.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu