Criminalii Statului Islamic pun copiii sa isi ucida parintii

luni, februarie 22, 2016 20:59
Posted in category Mass-media

IslamistiNasir, un copil de 12 ani: „Ne spuneau că părinții noștri sunt păgâni și trebuie să-i ucidem!”

Cam la asta se rezumă religia musulmană. Și nu numai. Criminalii singuratici sunt vânați de poliție, armată, servicii. Criminalii religioși, mai ales dacă sunt o turmă bine închegată, fac vâlvă în presă, formează califate, emirate, pararahaturi care ascund un adevăr simplu: fiecare criminal-șef vrea să fie stăpân pe tribul lui, fie că acel trib se numește Siria, Arabia Saudită, Iran, Irak etc. Toți acești criminali, urmași ai unui alt criminal feroce numit Mahomed, cu multe soții, unele minore, își croiește viața după cum îl taie capul, mai ales capetele altora, spunând prostimii analfabete (80% dintre musulmanii obișnuiți sunt analfabeți, probabil) că așa e voia lui Allah, ca el să fie Dumnezeul tău, iar tu, sărman crescător de capre, să-i lingi tălpile.

Ianuarie 2016: criminalii ISIS ucid în continuare fără mari probleme în Siria

Cel puțin 300 de persoane au fost ucise într-o singură zi de acești asa-ziși oameni. Asta-mi amintește de Voltaire, cel care spunea că cel mai josnic mod de a înțelege religia este în momentul în care tu te rogi la Dumnezeu să-l poți ucide pe aproapele tău. Cred sincer că islamismul trebuie eliminat de pe Terra. Trebuie interzis, evacuat în spațiu (nici acolo nu ar fi indicat). Dacă există un rău semnificativ în această lume, acesta este cu siguranță Islamismul. Europa a trebuit să lupte sute de ani împotriva acestui flagel. Musulmanii nu pot fi înfrânți cu dulcegării. Ei au terorizat Europa prin genocid și jaf. Trebuie să le răspunzi cu aceeași monedă. Statul Islamic trebuie ras de pe fața pământului și arat acel pământ (dacă este posibil) cum au făcut romanii cu Cartagina, în antichitate. Altfel, tot timpul vor plăti cei inocenți, cei fără vină. Liderii islamiști trebuie vânați zi și noapte, fără încetare, căutați și în gaură de șarpe și uciși. În acest fel, planeta Terra ar avea mai multă pace și mai multă omenie. Islamiștii nu sunt oameni, ci brute capabile de cele mai îngrozitoare crime.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Criminalii Statului Islamic pun copiii sa isi ucida parintii”

 1. Odata cu sosirea primului lot de refugiati islamisti, Constitutia Romaniei a devenit hartie igienica | A șaptea dimensiune says:

  martie 4th, 2016 at 16:04

  […] Criminalii Statului Islamic pun copiii sa isi ucida parintii […]

 2. Domnule terorist islamic sinucigas, rebut social arogant, ai murit degeaba, ai trait degeaba | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 25th, 2016 at 15:37

  […] Criminalii Statului Islamic pun copiii sa isi ucida parintii […]

 3. Aparitia ISIS, rezultatul actiunilor a doi dictatori criminali: Vladimir Putin si Bashar al-Assad | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 18th, 2019 at 21:31

  […] Criminalii Statului Islamic pun copiii sa isi ucida parintii […]

Adauga un comentariu