Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (CXXXI)

duminică, mai 19, 2024 8:38
Posted in category Mass-media

YouTubePlatforma de videoclipuri YouTube are sediul central în San Brino, California.

YouTube are peste un miliard de utilizatori activi în fiecare lună.

În fiecare minut, pe YouTube sunt încărcate mai mult de 100 de ore de film. Asta înseamnă că, pentru a vedea ce este încărcat pe YouTube în fiecare minut, ai nevoie de mai mult de patru zile de vizionare non-stop.

În 2011, pe YouTube erau adăugate 48 de ore de conţinut video, în medie, pe minut. În 2012, media a sărit la 72 de ore pe minut.

Sursa informaţiilor: theneextweb.com

Uniunea Europeană (UE) a fost cel mai ambiţios proiect european din toate timpurile: 80 de ani de pace. UE, la mulţi ani!

Cei care au limba în fundul celui mai odios dictator, de la Stalin până astăzi, KGB-istul Putin, sunt gunoaie trădătoare de ţară.

UE oferă ajutor Ucrainei cu ţârîita. Agenţii criminalului Putin din UE au grijă de asta. Nu le pasă că mai mor nişte copii.

Este amuzant, dacă n-ar fi tragic, susţinerea ucigaşului de copii Putin de către cei cu crucea cre(ş)tină la profilul de Facebook.

Când oiţele votante plâng după un regim corupt, regimul dictatorului criminal Ceauşescu, nu poţi avea altă clasă politică.

Ai furat până într-un milion de euro? Ai fost prins, dai banii înapoi şi gata. N-ai fost prins? Om te-ai făcut în regimul Muiannis.

Oricât de campioană ar fi WCSB = FCSB, un lucru rămâne cert: este echipa unui fost puşcăriaş, finanţată din bani furaţi.

În ţările UE si nu numai, propaganda Rusiei este stopată. În România, propaganda Rusiei este finanţată de la bugetul de stat.

Covrigarul Ciolacu (PSD) îndatorează România într-un ritm în care n-a fost niciodată îndatorată România în toată istoria ei.

Republica Iohannis-USL = republica fraierilor şi şmecherilor: ai furat până într-un milion de euro, nu faci puşcărie!

Geto-dacii liberi, cre(ş)tini din creştet până-n vârful penisului, la Eurovision, se uită la sex-ul artistului, nu la muzica sa.

Avioanele F-16, oferite de Danemarca, vor fi la dispoziţia Forţelor Aeriene Ucrainiene în termen de o lună.

Justiţia târzie este injustiţie. 8 ani a durat procesul mafiotului PSD-ist Adrian Năstase. În final, a rămas cu miliardele furate.

Când n-ai şcoală, dar ai o incultură crasă, viaţă ta este o viaţă de larvă, te hrăneşti cu iluzii religioase şi urăşti libertatea.

În 2024, în Ucraina, au fost ucişi copii de către ruşii criminali, deoarece clanul Trump a blocat banii destinaţi Ucrainei.

Topul sistemelor de operare Windows (aprilie-mai 2024): Windows 10 (69,89%), Windows 11 (26,19%), Windows 7 (2,81%).

România după 1989: de la statutul de colonie rusească la statutul de ţară membră UE şi NATO – un salt uriaş.

Procurorul american care va reuşi să-l bage la puşcărie pe Donald Trump ar merita declarat erou al umanităţii/libertăţii.

Mi-a plăcut şi dau mai departe: „Nivelul unei femei îl recunoşti după calităţile bărbaţilor pe care îi refuză.”

Premierul Slovaciei a simţit pe propria piele ce simt şi ucrainienii măcelăriţi de ruşii criminalului Putin, al cărui fan este.

Dacă vrei să fii o persoană de succes, lucrează la capitolele: mentalitate, caracter, voinţă, determinare, perseverenţă.

România USL-istă: în timp ce securiştii torţionari au pensii speciale, scriitorii comunişti sunt bine-mersi în programele şcolare.

În timp ce Maia Sandu este preşedintele pe care nu-l va avea niciodată România ţiganizată, Iohannis este un zero barat.

Se sperie degeaba geto-dacii de roboţi şi inteligenţa artificială: ei vor rămâne la stadiul de pupat cadavre şi lins icoane.

Ţiganul Guţă, 12 copii, cu mai multe femei, c-aşa-i la cre(ş)tin ortodocşi, are 604.000 de abonaţi pe YouTube. RO = Gypsy Country.

E „fascinantă” România în 2024: pentru ciolan, se luptă KGB-iştii social-democraţi şi liberali (PSD + PNL) cu ceauşiştii (AUR).

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu