Pupincurismul la cad(av)rele didactice

miercuri, mai 1, 2024 13:08
Posted in category Educatie

Pupincurişti ai mafiei PSD-iste

Cei din afara sistemului de învăţământ, din afara României educate (hă, hăă, hăăă) cum ar veni, probabil nu ştiu că, în afara orelor de curs, există şi activităţi extracurriculare şi extraşcolare. Ei bine, dacă trageţi o fugă pe didactic.ro, site-ul unde cad(av)rele didactice îşi depun icrele gândirii, o să remarcaţi că aşa-zisele activităţi extracurriculare şi extraşcolare, plus consiliere şi orientare, sunt pline ochi de sfinţi şi sfinţişori, de religii paralele şi perpendiculare.

Dacă prin absurd criminalul de război Putin ajunge să decidă, prin slugile sale, în România, 90% dintre cad(av)rele didactice vor implementa rapid, cum se întâmplă deja în Rusia putinistă, ore de lins fundul lui Putin şi activităţi specifice dictaturii: ode la adresa tătucului (cum era pe vremea dictatorului criminal Nicolae Ceauşescu), dezbateri despre ultimele indicaţii ale tătucului, cel care ne dă nouă lapte, brânză, ouă etc.

Toate aceste gânduri mi-au venit după ce mi-a căzut privirea peste o însemnare din „Academia Caţavencu”, de prin 2005, în care un director de şcoală din Vaslui (da, judeţul ăla ciudat, cu mulţi violatori şi alcoolişti), îl pupincurea la maxim pe Traian Băsescu, proaspăt ales preşedinte al României. Îl pupincurea la modul oficial, nu că-i lua apărarea în particular pe Facebook, încântat de ideile lui Băsescu. Ia să citim şi să ne minunăm.

Un liceu numit dorinţă

Directorul gimnaziului „Constantin Parfenie” din Vaslui, fost membru PD (Partidul Democrat, aripa „liberală a FSN = Frontul Salvării Naţionale, înfiinţat de Petre Roman, apoi condus de Traian Băsescu şi în cele din urmă fuzionat prin absorbţie în PNL – n.m.) care a trecut la PSD, şi-a numit laboratorul de informatică „Traian Băsescu” în speranţa că va rămâne în funcţie.

Trecem peste faptul că între Băsescu şi informatică e o legătură la fel de strânsă ca între idealismul kantian şi Nicolae Văcăroiu (fost premier drojdier al României în perioada 1992-1996, apoi preşedinte al Senatului, propus de PSD, mai exact de cârpa KGB-istă Ion Iliescu – n.m.) pentru a ne întreba ce se va întâmpla cu numele laboratorului dacă nu-i iese figura şi Băse mai rău se enervează.

O chestie ar fi să-i zică imparţial „Laboratorul de informatică Nicoleta Luciu” şi, la cât de afectat pare dom’ preşedinte în ultima vreme de politiciene brunete cu părul lung, nu cred că va rezista sugestiei şi o va lua pe Nicoleta Luciu (starletă renumită în acei ani pentru sânii mari şi corpul apetisant pentru bărbaţi – n.m.) să-i informatizeze ceva pe la Cotroceni.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu