43 de senatori PSD-isti, din 61, au spus NU confiscarii averilor infractorilor

joi, octombrie 6, 2016 20:43
Posted in category PeNaLii, PSD = PCR

ParlamentariRestul au lipsit sau s-au abținut de la vot. Doar 2 senatori PSD-iști, din 61 (procent de aproximativ 3%), sunt de acord cu adoptarea legii confiscării averilor infractorilor. (Sursa) Ăsta este grupul mafiot numit PSD. O adunătură de infractori ce apără infractorii. O singură metodă există pentru a scăpa de acești interlopi-parlamentari, ce huzuresc pe banii noștri: ieșirea în stradă. Cât mai suportați, români, să fiți furați de acești mafioți?

PSD-ul a vândut pe nimic Petrom-ul austriecilor, în schimbul unor șpăgi și comisioane grase încasate de Adrian Năstase și camarila sa. Tot PSD-ul a vândut pe nimic Sidex, iar șpăgile și comisioanele au fost, și în acest caz, consistente. Același PSD a dat padurile României firmelor austriece, și nu numai, care ne lasă fără păduri. Cât să mai suportăm să fim furați de mafioții PSD-iști?

Sunt condamnați și refuză să plece din Parlament. Sunt anchetați și se visează prim-miniștri ai statului român. Ce fel de țară formăm dacă permitem unor infractori să ne guverneze? De ce să lăsăm România la cheremul mafioților votați de analfabeții tot mai mulți din România? Ieșirea în stradă este unica soluție! Ar mai fi ieșirea masivă la vot, dar asta nu va duce la eliminarea totală a mafioților. Să ieșim în stradă și să cerem:

 • Interzicerea dreptului de a fi aleși celor care sunt condamnați penal cu suspendare sau anchetați penal.
 • Judecarea tuturor celor care a deținut funcții publice în ultimii 27 de ani și, prin ceea ce au făcut, a rezultat devastarea țării.
 • Eliminarea definitivă din politica românească a celor care sunt foști pușcăriași.
 • Adoptarea unor legi severe în privința politicienilor corupți, mergându-se până la închisoare pe viață (nu ca azi, faci 8 luni de pușcărie și rămâi cu banii furați).
 • Confiscarea integrală a averilor politicienilor corupți (chiar dacă sunt trecute pe numele rudelor) și folosirea acestor venituri pentru reconstrucția țării.
 • Interzicerea posturilor TV care atacă autoritățile statului și iau apărarea politicienilor corupți.
 • Reducerea numărului de parlamentari la cel mult 300 și parlament unicameral, așa cum au votat românii la Referendumul din 2009.
 • Mita electorală să fie interzisă cu desăvârșire, iar cei prinși cu astfel de metode să fie condamnați la ani grei de pușcărie.
 • Parlamentarii să fie plătiți numai dacă vin la muncă (precum orice cetățean) și, la un număr de absențe nemotivate, să-și piardă mandatul de parlamentar.
 • Președintele României să poată dizolva mai ușor Parlamentul, iar parlamentarii care cer suspendarea Președintelui, și poporul invalidează cererea, să-și piardă mandatul.
 • Parlamentarii să fie apreciați după activitatea din Parlament, iar pentru aceasta oamenii din colegiul unde au fost votați să le acorde calificative anuale. Cei care nu obțin în anii de mandat măcar calificativul “Bine” să nu mai aibă dreptul de a candida la următoarele alegeri.
 • Să li se interzică parlamentarilor să migreze de la un partid la altul în timpul celor 4 ani de mandat.
 • Etc.

Să nu uităm: România nu este a mafioților, ci a copiilor și nepoților noștri. Să lăsăm acestora o țară de oameni harnici și onești, nu de lepre, jeguri și corupți. Afară, afară, cu mafia PSD-istă din țară!

Citeste si articolele:

You can leave a response, or trackback from your own site.

13 Responses to “43 de senatori PSD-isti, din 61, au spus NU confiscarii averilor infractorilor”

 1. Ulev says:

  octombrie 7th, 2016 at 9:13

  Sunteti naivi? Paí cine fura Ca a doua zi… Sa duca inapoi!!?? 
  Si apoi Cand fura, fura Sa MERITE toate riscurile, si nu ma refer la fata nesimtirii, ci la puscarie, confiscare etc, etc…

 2. ioan says:

  octombrie 7th, 2016 at 22:01

  Da, ce, parca numai cei de la PSD fura? Sau tu esti un pupincurist penelisto-basist? Duceti-va dracului toti deontologii lingai si pupincuristi!

 3. Cei 60 de infractori ai PSD, care au guvernat sau guverneaza Romania, la nivel central sau local | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 10th, 2016 at 20:07

  […] 43 de senatori PSD-isti, din 61, au spus NU confiscarii averilor infractorilor […]

 4. Filiera mafiei PSD-iste: Ceausescu, Iliescu, Nastase, Ponta, Dragnea | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 12th, 2016 at 18:03

  […] 43 de senatori PSD-isti, din 61, au spus NU confiscarii averilor infractorilor […]

 5. Pedofil decorat de Ion Iliescu si angajat la Romania TV | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 27th, 2016 at 18:55

  […] 43 de senatori PSD-isti, din 61, au spus NU confiscarii averilor infractorilor […]

 6. DINUT says:

  noiembrie 26th, 2016 at 9:15

  ASTIA DE DUPA 1989 TREBUIE DEZBRACATI SI IMPUSCATI IN PIATA CONSTITUTIEI ALTFEL VOM MURI SCLAVI ,,, DESTEAPTA TE ROMANE !!!

 7. Flori says:

  noiembrie 26th, 2016 at 19:19

  Afara cu hotii! Haideti sa facem ceva…cat sa mai suportam aceste abuzuri! DESTEAPTA-TE ROMANE DIN SOMNUL CEL DE MOARTE IN CARE TE ADANCIRA BARBARII DE TIRANI!

 8. eu says:

  noiembrie 27th, 2016 at 2:08

  Hai sa spunem lucrurilor pe nume:
  De la PNL au fost prezenți 32 de senatori, dintre care 29 au votat împotrivă, un senator a votat ‘pentru’ (Nicolae Vlad Popa) și doi s-au abținut (Teodor Atanasiu și Marinică Dincă).
  Cum a arătat tabăra puterii
  PSD. Din 61 de senatori:
  – Au lipsit 12 senatori: Neculai Bădălău, Daniel Butunoi, Titus Corlăţean, Mihnea Costoiu, Cătălin Croitoru, Petru Filip, Alexandru Mazăre, Nicolae Moga, Gabriel Mutu, Georgică Severin, Dan Şova, Florea Voinea
  – Au votat împotriva 2 senatori: Florinel Butnaru şi Victor Mocanu
  – S-au abţinut 4 senatori: Doina Fedorovici, Gabriela Firea, Şerban Nicolae, Florian Popa
  UNPR. Din 21 de senatori:
  – Au lipsit 8 senatori: Marcel Bujor, Sebastian Grapă, Lucian Iliescu, Florentina Jipa, Mihai Neagu, Şerban Mihăilescu, Gabriel Oprea, Ion Toma
  – Au votat împotriva 3 senatori: Ioan Iovescu, Marius Isăilă, Mihai Neagu
  ALDE. Din 12 senatori:
  – Au lipsit 7 senatori: Eugen Durabaca, Cristiana Anghel, Mircea Banias, Daniel Barbu, Petru Ehegartner, Ioan Ghişe, Călin Popescu Tăriceanu
  – S-a abţinut un senator: Mihai Niţă

 9. eu says:

  noiembrie 27th, 2016 at 3:44

  Din 32 de senatori pnl 29 au votat impotriva, unul pentru, doua abtineri. Sunteti niste gunoaie cu ziarul vostru de cacat. Hai psd….votez psd. Puie mnl

 10. Scrisoare deschisa jegurilor ce vor vota PSD-ul | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 27th, 2016 at 11:43

  […] nu dorește pedepsirea celor vinovați pentru furtul și distrugerea României (amănunte aici). De aceea, cei care votează PSD-ul se fac părtași la genocidul economic și social din […]

 11. Penalii Ponta si Dragnea vor asigura presedintia Uniunii Europene din partea Romaniei | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 15th, 2016 at 18:26

  […] 43 de senatori PSD-isti, din 61, au spus NU confiscarii averilor infractorilor […]

 12. Cum s-au imbogatit din furt sefii Politiei si fostii securisti in regimul KGB-istului Ilici Iliescu | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 30th, 2016 at 12:40

  […] 43 de senatori PSD-isti, din 61, au spus NU confiscarii averilor infractorilor […]

 13. Razvan says:

  februarie 23rd, 2017 at 15:49

  Dați-ne lista cu toți cei care au votat împotrivă ca să știm cine sunt ei exact!!

Adauga un comentariu